⛐ KÄTTE TÄNA/HOMME

EELLÕIGATUD ROOSA SÜNTEETILINE KINESIOTEIP KT PRO NEON TAPE PRECUT (5CM X 25CM); Lihaste, liigeste ja kõõluste teipimiseks

EELLÕIGATUD ROOSA KINESIOTEIP KT PRO TAPE PRECUT (5CM X 25CM). Pakend sisaldab 20 eelnevalt valmis lõigatud riba, mille pikkuseks on 25 cm ja laius 5 cm.

26.00 

TARNE 2 - 3 tööpäeva

Toodetel, mille juurde on märgitud "Järeltellimisel" on tarneaeg 5-14 päeva.

KAUP KÄTTE TÄNA/HOMME:

Kirjeldus

EELLÕIGATUD SÜNTEETILINE KINESIOTEIP KT PRO NEON TAPE PRECUT (5CM X 25CM); Lihaste, liigeste ja kõõluste teipimiseks

EELLÕIGATUD SÜNTEETILINE KINESIOTEIP on loodud töötama ka kõige karmimates keskkondades. KT elastne ja õhku läbilaskev kinesioloogiline teip, mis on valmistatud esmaklassilisest sünteetilisest kiust ja varustatud allergiat mittetekitava veekindla liimiga

Kinesioteip KT PRO NEON TAPE PRECUT  toetab lihaseid, liigeseid ja kõõluseid nende mugavust ja liikumisulatust piiramata. See sünteetiline teip säilitab kasutamise ajal oma elastsuset palju paremini kui puuvillane kinesioloogiline teip ja tagab vastupidavama toe. 

KT PRO NEON  TAPE on eellõigatud teip ja valmis kohe pealekandmiseks. Eellõigatud ribadel on ümarad servad, mis aitavad vältida nurkade riietele kinnijäämist või teibi servade kulumist. 

Kasutusjuhend:

1) Naha ettevalmistus – Puhastage ala, mida soovite teipida näiteks hõõrudes alkoholiga . Selliselt puhastades saab tagada, et nahk on puhas ja kena ja ning ei ole õlitatud ega kreemitatud. Raseeri, kui see on vajalik, samuti kuivata.

2) Kui sa teipi lõikad, siis kindlasti ära jäta teravaid nurki vaid lõika ümaralt. Kui olete soetanud PRE-CUT teibi, siis see on eelnevalt lõigatud ribade ja ümarate nurkadega, kuid ka siis veendu, et kui pead lõikama, siis jäävad ümarad nurgad.

3) Nahk peab olema pingul

4) Teibi otsad ei tohi olla pinge all! Esimesed ja viimased 4 cm … võta teibi pinge ära ja lase teip lõdvemaks, tõmba korra hinge ja aseta siis nahale. Teip on juba paberil olles 10%-lise pinge all, mis tähendab, et see on piisav venitusaste teibi otstele.

5) Teibi massaaz. Peale teibi pealepanemist  hõõru seda energiliselt, et tekiks soojus, mis aktiviseerib liimi. Kui teip hakkab nurkadest lahti tulema, siis on võimalus, et sa ei järginud punkti neli või on kogu teip liiga pingestatult peale asetatud.

6) Paigalda teip minimaalselt pool tundi enne aktiivset füüsilist tegevust, optimaalne aeg selleks on 1 tund.

Materjal ja koostisosad

  1. Sünteetiline mikrokiud
  2. Teibi ühel poolel on teip kaetud akrüülipõhise meditsiinilise kleepainega, mis on allergiavaba. Juhul, kui nahk teibile siiski reageerib sügeluse või ärritusega tuleb teip nahalt eemaldada.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “EELLÕIGATUD ROOSA SÜNTEETILINE KINESIOTEIP KT PRO NEON TAPE PRECUT (5CM X 25CM); Lihaste, liigeste ja kõõluste teipimiseks”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Helista täpsema info saamiseks 57878830 või kirjuta oma küsimus siia ja vastame sulle esimesel võimalusel: