Jaga tooteinfot:

⛐ KÄTTE TÄNA/HOMME

REGULEERITAV ÕLAORTOOS Pulsaar Adjustable Recovery Shoulder Brace

REGULEERITAV ÕLAORTOOS Pulsaar Adjustable Recovery Shoulder Brace tagab stabiilsuse, kompressiooni ja optimaalse toe, aidates kaasa õla taastumisele vigastustest nagu külmunud õlg, nihestused, rebendid ja nikastused. Innovaatilised germaaniumi ja bambussöega kiud parandavad vereringet, leevendades lihas- ja liigesevalu.

Tasuta tarne alates 65€

25.50 85.00 

TARNE 2 - 3 tööpäeva

Toodetel, mille juurde on märgitud "Järeltellimisel" on tarneaeg 5-14 päeva. Tule proovi toodet Ortoteeki ortoosiapteekis (Järve 2, Tallinn) E-N 10:18, R 10-16

KUIDAS KAUBA KÄTTE SAAN?

Kirjeldus

REGULEERITAV ÕLAORTOOS Pulsaar Adjustable Recovery Shoulder Brace

REGULEERITAV ÕLAORTOOS Pulsaar Adjustable Recovery Shoulder Brace tagab stabiilsuse, kompressiooni ja optimaalse toe, aidates kaasa õla taastumisele vigastustest nagu külmunud õlg, nihestused, rebendid ja nikastused. Innovaatilised germaaniumi ja bambussöega kiud parandavad vereringet, leevendades lihas- ja liigesevalu.

Bambussüsiniku- ja germaaniumiosakestega kiududest loodud õlaortoos kasutab Infra Reflect tehnoloogiat, et stimuleerida lokaalset vereringet ja kiirendada taastumisprotsessi. Pulsaari reguleeritav õlaortoos tagab õlale stabiilsuse, kompressiooni ja optimaalse toe, aidates kaasa taastumisele vigastustest nagu külmunud õlg, nihestused, rebendid ja nikastused. Innovaatilised germaaniumi ja bambussöega kiud parandavad vereringet, leevendades lihas- ja liigesevalu. Elastsete rihmade ja kvaliteetse plastikust pandlaga on ortoosi lihtne kohandada just enda vajadustele vastavaks, sobides nii paremale kui vasakule õlale. V-kujulised elastsed rihmad toetavad õlalihaseid ja vähendavad väsimustunnet. Tänu õhukesele ja hingavale materjalile on ortoosi võimalik diskreetselt riiete all kanda ning see pakub mugavust kogu päevaks.

Sobiva suuruse leidmine

Toote suurusMõõda biitsepsi ümbermõõõt
Suurus S23 – 28 cm
Suurus M28 – 30 cm
Suurus L30 – 33 cm
Suurus XL33 – 43 cm

SÜMPTOMID

28% puuvilla, 20% polüesterit (BC), 40% polüestrit (Ge), 2% polüestrit, 32% nailonit, 10% Lycra Spandex (sünteetiline elastne kiud).

PESEMISJUHEND

Pese toodet pehme pesuvahendiga, ära kasuta pesupehmendajat. Soovitatav õrn käsipesu. Mitte kasutada trummelkuivatust. Mitte triikida. Mitte keemiliselt puhastada. Mitte valgendada.

*SERTIFITSEERITUD MEDITSIINISEADME KLASS I

Meditsiiniseadme sertifikaat näitab, et Pulsaar Active tootesari on ohutuse ja tõhususe osas teaduslikult testitud.

Lisainfo

Suurused

S, M, L, XL

Kehaosale

õlg

Kaubamärk

Pulsaar

Tarneaeg pakiautomaati

Tarneaeg 1 kuni 3 tööpäeva.

Digiretseptiga

ei, jah

2 arvustust tootele REGULEERITAV ÕLAORTOOS Pulsaar Adjustable Recovery Shoulder Brace

  1. Karl v

    Sobib minu õlale hästi.

  2. Anonüümne (toote omanik)

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Helista soovi korral täpsema info saamiseks +372 578 78830 või kirjuta oma küsimus siia ja vastame sulle esimesel võimalusel:

Sulle võib meeldida ka

Selle toote ostnud kliendid on ostnud ka neid tooteid